Repetitie op woensdag 20.00 - 22.00 uur

Datum

De vakantieperiode is aangebroken en met de laatste repetitie nemen we afscheid van interim dirigent Corné Mooibroek. Fijn hoe hij ons heeft opgevangen in de afgelopen periode na het plotselinge vertrek van oud dirigent Hans van Rutten. De manier waarop Corné dirigeerde en zijn betrokkenheid zorgden ervoor dat een gepland concert door kon gaan en dat we met plezier bleven zingen. Grote waardering uitte zich in een lekker cadeau, een draaiplateau met heerlijke kazen en nootjes met toevoeging van een kunstzinnig puzzelboek en cadeaukaarten. Corné kan heerlijk genieten van de vakantie!

Na gezellig bijkletsen tijdens de borrel wensen we elkaar een fijne vakantie! Eind augustus start weer een nieuw zangjaar en neemt dirigent Sabine Geerlof het stokje over.

Het is ook de start van het culturele seizoen en we geven mensen de gelegenheid kennis te maken met koormuziek. Altijd al willen zingen of op zoek naar een koor? Dan zijn de open repetities dé gelegenheid om kennis te maken met ons repertoire. Wil je ontstressen en ontdekken dat zingen erg leuk is? Ontmoet leden van het koor en kom vrijblijvend meezingen op 30 augustus, 6 en 13 september waarna we de vierde week op 20 september een klein concertje geven. Je bent van harte welkom op de woensdagen van 20.00 tot 22.00 uur in het CJMV-gebouw, Kerkweg 24 in Pijnacker.

Geniet van mooie zonnige dagen en we zien elkaar eind augustus!

Meer
nieuws