Repetitie op woensdag 20.00 - 22.00 uur
Wil je zingen bij een koor?
De eerste 3 repetities zijn gratis

Oratoriumkoor Cantando Pijnacker

Kom eens kijken, luisteren en meedoen. Je zult zien, koorleden zijn gewone mensen die tijdens de repetitie gewoon fouten maken. Door mee te doen zie je hoe plezierig het is. De eerste keer gaat het soms moeizaam, maar al gauw merk je dat het beter gaat en wordt het na goed oefenen muziek. Voor je het weet zing je mee met een optreden alsof je nooit anders gedaan hebt.

We studeren hard en serieus, maar er is ook tijd voor een grapje en tussendoor is er een pauze waarin je even kunt ontspannen en bijkletsen.

Afwisseling vinden we belangrijk, niet eindeloos hetzelfde regeltje blijven oefenen; zit er nog een foutje in dan komt dat later wel weer goed. Belangrijk is dat iedereen het gevoel heeft dat hij actief en goed bezig is, zodat we aan het eind van een repetitie zeggen: “We hebben fijn gestudeerd”. 

Je bent van harte welkom, schroom niet, bel ons gerust of kom langs.

Wat wij als koor kunnen bieden


De eerste drie repetities zijn gratis.

Repetitieavond
Woensdag
20.00 tot 22.00 uur

Adres
CJMV-gebouw
Kerkweg 24
2641 GD Pijnacker

Tijdens de zomervakantie en kerstvakantie wordt er niet gerepeteerd.

Onze evenementen

Concert 2 maart 2024

Concertprogramma is: Psalm 150 van Cesar Franck, Hör mein Bitten van Mendelssohn, Psalm 42 van Mendelssohn en Gloria van Vivaldi. Meer informatie volgt.

Lees verder »

tryout

Wij leren je klassieke muziek zingen. Samen met elkaar gezellig en ontspannen repeteren en uitgedaagd worden in je muzikale ontwikkeling. Met het koor werk je aan een afwisselend programma van

Lees verder »