Repetitie op woensdag 20.00 - 22.00 uur
Wil je zingen bij een koor?
De eerste 3 repetities zijn gratis

Oratoriumkoor Cantando Pijnacker

Kom eens kijken, luisteren en meedoen. Je zult zien, koorleden zijn gewone mensen die tijdens de repetitie gewoon fouten maken. Door mee te doen zie je hoe plezierig het is. De eerste keer gaat het soms moeizaam, maar al gauw merk je dat het beter gaat en wordt het na goed oefenen muziek. Voor je het weet zing je mee met een optreden alsof je nooit anders gedaan hebt.

Wil je meezingen met een project?

Begin 2025 ben je van harte welkom om mee te zingen met the Messiah van Händel. Wil je op de hoogte worden gehouden, ga dan naar ‘lid worden’ en vul daar het formulier in. 

We studeren hard en serieus, maar er is ook tijd voor een grapje en tussendoor is er een pauze waarin je even kunt ontspannen en bijkletsen.

Afwisseling vinden we belangrijk, niet eindeloos hetzelfde regeltje blijven oefenen; zit er nog een foutje in dan komt dat later wel weer goed. Belangrijk is dat iedereen het gevoel heeft dat hij actief en goed bezig is, zodat we aan het eind van een repetitie zeggen: “We hebben fijn gestudeerd”. 

Je bent van harte welkom, schroom niet, bel ons gerust of kom langs.

Wat wij als koor kunnen bieden


De eerste drie repetities zijn gratis.

Repetitieavond
Woensdag
20.00 tot 22.00 uur

Adres
CJMV-gebouw
Kerkweg 24
2641 GD Pijnacker

Tijdens de zomervakantie en kerstvakantie wordt er niet gerepeteerd.

Onze evenementen

4 mei Dodenherdenking

Tijdens de dodenherdenking van Pijnacker zingt een afvaardiging van ons koor in de H. Johannes de Dooperkerk, Oostlaan 38, liederen van Purcell, Brahms, Mendelssohn en Stainer.

Lees verder »

Concert 2 maart 2024

  Online tickets > Kom genieten van prachtige muziek gezongen door Cantando Pijnacker. Gloria van Vivaldi, Psalm 150 van Cesar Franck, Hör mein Bitten en Psalm 42 van Mendelssohn. Solisten:

Lees verder »