Zingen is voor iedereen
Zingen is gezond
Zingen is door inspanning ontspanning

Komt u gewoon eens kijken, luisteren, meedoen. U zult zien, koorleden zijn gewone mensen die tijdens de repetitie gewoon fouten maken. Door mee te doen ziet u hoe plezierig het is. De eerste keer gaat het soms moeizaam, maar al gauw merkt u dat het beter gaat en wordt het na goed oefenen muziek. Voor u het weet zingt u mee met een optreden alsof u nooit anders gedaan heeft.

We studeren hard en serieus, maar er is ook tijd voor een grapje en tussendoor is een pauze waarin u even kunt ontspannen en bijkletsen. Afwisseling vinden we belangrijk en u zult het ook in de repetities terug vinden. Niet eindeloos hetzelfde regeltje blijven oefenen; zit er nog een foutje in dan komt dat later wel weer goed. Belangrijk is dat iedereen het gevoel heeft dat hij actief en goed bezig is, zodat we aan het eind van een repetitie zeggen: “we hebben fijn gestudeerd”.

Wij zouden heel graag zien dat mannen ons koor komen versterken. Kom op! Laat u horen! Kom op woensdagavond naar het het CJMV gebouw, Kerkweg 242641GD, in Pijnacker! Zing met ons mee! Misschien kunt u zich het nog niet voorstellen, maar binnenkort zegt u vast: Had ik dit maar veel eerder gedaan.

U bent van harte welkom, schroom niet, bel ons gerust of kom naar de wekelijkse repetitieavond. De eerste drie repetities zijn gratis. Daarna betaalt u € 60,- per kwartaal.

Stemvorming:

Tijdens het gehele jaar zijn er regelmatig repetities waar speciaal aandacht wordt besteed aan stemvorming.

Repetitieavond:

Woensdag van 20.00 tot 22.00 uur
in het CJMV gebouw,
Kerkweg 242641GD, te Pijnacker.

Tijdens de vakantie (begin juli t/m midden augustus en in de kerstvakantie) wordt er niet geoefend.

Contributie bedraagt € 60,- per kwartaal. U kunt het bedrag overmaken naar de penningmeester, Hans van Steenbergen,
op rekeningnummer:  NL97 INGB 0003 5747 61, t.n.v. Oratoriumkoor Cantando Pijnacker